Zilnic: 09:00 - 18:30
Otopeni/Bucuresti
kerstelena@gmail.com
0733-251.211

Despre Elena Kerst

Elena Kerst

Buna, eu sunt Elena, makeup artist, cu drag alaturi de tine in aceasta fascinanta lume a culorilor si a eternei frumuseti feminine.

Eram fascinata de aspectul unic, perfect, al vedetelor din filme si din reviste, asa incat, in momentul in care am inteles ca totul tine de machiaj, mi-am spus ca aici trebuie sa fiu, asta este menirea mea si, fara sa ma mai gandesc, m-am aventurat in aceasta lume minunata a machiajului si, de atunci, iubesc fiecare clipa!

M-am aventurat in aceasta lume minunata si mi-am descoperit creativitatea, pasiunea pentru frumos, bucuria de a lucra cu femei pe care le ajut sa se simta minunat, sa descopere ca sunt frumoase si sa le aduc zambetul pe buze.

Cum spunea Francois Nars:

Makeup is about balance. When the eye makes a statement, the lips should be quiet.

Am inceput din pasiune, si am mers mai departe cu bucurie, descoperind zi de zi ce inseamna sa fiu makeup artist profesionist. Fascinata de arta machiajului si culorilor, am decis sa urmez cel mai bun curs de make-up din Romania, urmat in cadrul Krüger-Brent Beauty Make-up Academy, curs de 9 luni a cate 8 ore pe zi, pasind astfel cu dreptul in aceasta lume minunata a makeup-ului profesionist, incat sa imi pot asuma cu mandrie titulatura de Professional MakeUp Artist!

A urmat frumoasa experienta de lucru alaturi de makeup trainer Bobby Brown si makeup trainer Christian Dior, experienta ce va ramane pentru totdeauna in inima mea.

Ulterior, pentru a asigura clientelor mele cea mai buna experienta si satisfactia lucrului bine facut, am urmat un curs intensiv de dermopigmentare, ceea ce mi-a conferit un avantaj real pe piata de profil.

Astazi ma prezint in fata dumneavoastra ca un profesionist dedicat, cu un portofoliu bogat si cu bucuria de a aduce zambetul pe buze in fiecare zi clientelor mele!